Ο επίσημος διαδικτυακός χώρος της Ελληνικής Κοινότητας DUESSELDORF Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας στη Γερμανία

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Γενικές Συνελεύσεις

Από το ΔΣ της Ελληνικής Κοινότητας ανακοινώνεται ότι οι προγραμματισμένες Γενικές Απολογιστικές Συνελεύσεις που ήταν προγραμματισμένες για τις 11 και 25 Ιανουαρίου και οι οποίες αναβλήθηκαν λόγω της διενέργειας των Εθνικών  Εκλογών,θα πραγματοποιηθούν, στις 8 Φεβρουαρίου, και στην περίπτωση αναβολής της όπως συνήθως συμβαίνει λόγω μη απαρτίας και βάσει του Καταστατικού(αρθρο 13.5) τότε οριστικά στις 22 Φεβρουαρίου ανεξαρτήτου απαρτίας.
Ως τόπος ορίστηκε το   ΚΑΦΕ ΜΟΚΚΑ (HEINZ-SCHMÖLE STR 2) πίσω από τον ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ στο Ντύσσελντορφ και ώρα έναρξης 14.00.


Θέματα  Ημερήσιας  Διάταξης:

α. Απολογισμός του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου και απαλλαγή ή μη                   απαλλαγή από τα καθήκοντά του.
β. Οικονομική εκκαθάριση και έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής.
γ. Ορισμός της ημερομηνίας διεξαγωγής των εκλογών. 
δ. Καθορισμός του αριθμού  μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.
ε. Εκλογή μιας Εκλογικής Επιτροπής, καθήκον της οποίας είναι η τεχνική προετοιμασία             και η διεξαγωγή των εκλογών.



Επίσης καλείται η Εξελεγκτική Επιτροπή οπως διενεργήσει τον καθιερωμένο Ελεγχο και να συντάξει το σχετικό Πρακτικό που θα παρουσιαστεί στην Γενική Συνέλευση.Η συνεδρίασή της θα γίνει το Σάββατο 07/02 στις10.00 επίσης στο καφε Μόκκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου