Ο επίσημος διαδικτυακός χώρος της Ελληνικής Κοινότητας DUESSELDORF Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας στη Γερμανία

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Ενισχυμένος ο Ελληνισμός......

Ενισχυμένος βγήκε ο Ελληνισμός του Ντύσσελντορφ απο τις τελευταίες εκλογικές διαδικασίες.Ο στόχος ήταν πολλαπλός και το αποτέλεσμα κρίνεται ιδιαίτερα επιτυχημένο.
Συγκεκριμένα.Η πανηγυρική εκλογή και για αυτή την θητεία του Γιάννη Βατάλη στο Δημοτικό Συμβούλιο,η εκλογή του Άγγελου Τσιγάρα στο Συμβούλιο Ενσωμάτωσης, σε συνδυασμό με την εκλογή ως Δημάρχου του Thomas Geisel-ανθρώπου, που σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας, είχε δείξει γενικότερα τα φιλικά του αισθήματα προς τους Μετανάστες, αλλά και προς τους Έλληνες ειδικότερα-υπογραμμίζουν αυτή την επιτυχία και δικαιώνουν την επιλογή της Ελληνικής Κοινότητας και των Συλλόγων, για συμμετοχική παρέμβαση στα κοινά της πόλης του Ντύσσελντορφ.

Αποδεικνύουν, παρά τις μεμονωμένες αντιδράσεις, ότι αν ο ελληνισμός είναι ενωμένος, μπορεί να πετύχει πολλά. Έτσι, το  πρώτο βήμα έγινε...και αποτελεί υποθήκη για παραπέρα μεγαλύτερες επιτυχίες, που θα τον βγάλουν οριστικά από την αφάνεια και θα του δώσουν την θέση που πραγματικά του ανήκει.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου